Guest dj Pistol @ Maison exclusive club στην Πτολεμαΐδα, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου

Guest dj Pistol @ Maison exclusive club στην Πτολεμαΐδα, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου

maison

Ο Pistol (Στέργιος-Στέλιος Πιστόλας) γεννημένος στις 16/03/1984 μεγάλωσε στην κωμόπολη των Φερών. Στην ηλικία των 14 ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά μουσική στα clubs της περιοχής, ενώ μέχρι τότε υπήρξε λάτρης της ροκ και ποπ μουσικής. Αργότερα , στα ακούσματά του προστέθηκε η house, με την οποία ασχολείται μέχρι και σήμερα. Ταυτόχρονα, παίζει διάφορα είδη μουσικής προσαρμοσμένος στις τάσεις της εποχής.
Το χειμώνα του 2001 σε ηλικία 17 ετών μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, κυνηγώντας το ονειρό του. Τα πρώτα του βήματα έκανε στο Buddha Bar, ενώ το καλοκαίρι του 2002 επέλεξε να δοκιμαστεί στην νυχτερινή διασκέδαση της Μυκόνου, στο Spacedance.
Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη τον βρήκε στο Cafe Decadence. Στη συνέχεια, μετακόμισε για μία σεζόν στην Αθήνα για να εργαστεί στο Club Fogg’s. Έπειτα το καλοκαίρι του 2003, η διαίσθηση του τον οδήγησε εύστοχα πάλι πίσω στη Θεσσαλονίκη για το opening του Club Lido, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία πρωταγωνιστώντας στην νυχτερινή ζωή της πόλης μέχρι το 2007.
Το 2007 εργάστηκε στο Hotel Club όπου παρέμεινε έως το 2010. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε η συνεργασία του με το Jägermeister Ελλάδος που συνεχίζεται έως σήμερα. Ακολούθως ανέλαβε για κάποιο χρονικό διάστημα την μουσική επιμέλεια δύο εκ των πιο γνωστών bar της πόλης , James και Cream. Ο χειμώνας του 2011 τον βρήκε στο opening του W Night Club Θεσσαλονίκης στο οποίο εργάστηκε δύο χειμερινές σεζόν. Συγχρόνως, άρχισε η συνεργασία του με το γνωστό σε όλους μας ”IT’S RAINING MEN” .
Το χειμώνα 2013-2014 βρισκόταν στο Matter Club, και παράλληλα ανανέωσε το ραντεβού του για μια ακόμη σεζόν με το Boston Bar.
Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε μια νέα σειρά από πάρτυ «Fly With Me» στο Monroe Backyard, όπου λόγω της μεγάλης επιτυχίας συνεχίστηκε και το επόμενο καλοκαίρι. Ο χειμώνας 2014-2015 τον βρήκε στο Monroe Entertainment Group σε συνεργασία με τις ‹‹Μέλισσες››.
Ενώ από τον Μάιο βρέθηκε στην Πύλη Αξιού διπλα στη μοναδική Πάολα!
Με τη νέα χειμερινή σεζόν ξεκίνησε ένα νέο project, το «Old School Rewind» κάθε Πέμπτη στο Brocolo Bar , στο οποιο θα τον απολαύσουμε και κάποια Σάββατα!
Επιπρόσθετα, έχει παίξει δίπλα σε καλλιτέχνες από την εγχώρια μουσική σκηνή, με τραγουδιστές όπως:Μιχάλη Χατζηγιάννη,Nino,Γιώργο Τσαλίκη,Kωνσταντίνο Αργυρό,Μέλισσες,Γιώργο Γιαννιά,Othervie,Tamta,Stavento,Γιώργο Σαμπάνη,Νίκο Βουρλιώτη,Μύρωνα Στρατή,Nevma,Profesional Sinners,Δημήτρη Τικτόπουλο,Μιχάλη Εμιρλή,Γιώργο Αξά,The Rook,Κόκκινα Χαλιά,Σοφία Στρατή,Γρηγόρη Πετράκο,Ταραξία,Mamacita,De Niro και Djs όπως:Vassili Tsilichristo,Ms Lefki,Agent Greg,Etostone,Νίκο Διαμαντόπουλο,Nikola Gala,Cj Jeff,Dj-S,Valentino,Consoul Trainin,HouseTwins,Alceen, Easy Coutiel,Reckless,Johnny Gerontaki,Angela Pandelis,Elia Tzika,Kosma Epsilon,Steve Mill αλλά και από την διεθνή μουσική σκηνή,όπως:David Morales,Martin Solveig,Milk & Sugar,Lexicon Avenue,Joey Negro,Serge Devant,Dav



Μάρτιος 2024
ΔΤΤΠΠΣΚ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« Φεβ   Απρ »