O σεφ του Beer – Bar Restaurant Τρυποκάρυδος στην Κοζάνη, μας προτείνει: Ραβιόλια με σπανάκι, ricotta και Κρόκο Κοζάνης!

O σεφ Θοδωρής Καραθανάσης του Beer – Bar Restaurant Τρυποκάρυδος μας προτείνει: Ραβιόλια με σπανάκι, ricotta και Κρόκο Κοζάνης. Όσο για τον κρόκο, που είναι η εποχή του, φρόντισε ο ίδιος ο σεφ να το μαζέψει, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Επισκεφτείτε  το Beer – Bar Restaurant Τρυποκάρυδος , επί της οδού Μουράτη στην Κοζάνη και γευτείτε τόσο το συγκεκριμένο “πιάτο”, όσο κι άλλες υπέροχες γεύσεις.

krokosraviolia karathanasis3 karathanasis1