O σεφ του Beer – Bar Restaurant Τρυποκάρυδος στην Κοζάνη, μας προτείνει: Ραβιόλια με σπανάκι, ricotta και Κρόκο Κοζάνης!

O σεφ Θοδωρής Καραθανάσης του Beer – Bar Restaurant Τρυποκάρυδος μας προτείνει: Ραβιόλια με σπανάκι, ricotta και Κρόκο Κοζάνης. Όσο για τον κρόκο, που είναι η εποχή του, φρόντισε ο ίδιος ο σεφ να το μαζέψει, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Επισκεφτείτε  το Beer – Bar Restaurant Τρυποκάρυδος , επί της οδού Μουράτη στην Κοζάνη και γευτείτε τόσο το συγκεκριμένο “πιάτο”, όσο κι άλλες υπέροχες γεύσεις.

krokosraviolia karathanasis3 karathanasis1



Απρίλιος 2024
ΔΤΤΠΠΣΚ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« Μαρ   Μάι »