O σεφ του Beer – Bar Restaurant Τρυποκάρυδος στην Κοζάνη, μας προτείνει: Ραβιόλια με σπανάκι, ricotta και Κρόκο Κοζάνης!
On
2 Νοέ, 2014 In
Φαγητό |
|
No comments
O σεφ Θοδωρής Καραθανάσης του Beer – Bar Restaurant Τρυποκάρυδος μας προτείνει: Ραβιόλια με σπανάκι, ricotta και Κρόκο Κοζάνης. Όσο για τον κρόκο, που είναι η εποχή του, φρόντισε ο ίδιος ο σεφ να το μαζέψει, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Επισκεφτείτε το Beer – Bar Restaurant Τρυποκάρυδος , επί της οδού Μουράτη στην Κοζάνη και γευτείτε τόσο το συγκεκριμένο “πιάτο”, όσο κι άλλες υπέροχες γεύσεις.