Wild boar αριστοτεχνικά μαγειρεμένο και μοναδικό παγωτό με μέλι, καρύδια και Κρόκο Κοζάνης στο Bar Restaurant «Τρυποκάρυδος» στην Κοζάνη

Όταν το εκλεκτικό κρέας του αγριογούρουνου αφήνεται στα χέρια ενός «μαέστρου» της μαγειρικής, όπως ο σεφ του Bar Restaurant «Τρυποκάρυδος» στην Κοζάνη, Θοδωρής Καραθανάσης, τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, όπως αυτό της φωτογραφίας. Αν μάλιστα, μετά το κυρίως γεύμα, ακολουθήσει παγωτό με βασικά συστατικά: μέλι, καρύδια και Κρόκο Κοζανης, τότε τα γαστρονομικά δημιουργήματα είναι πέρα για πέρα απολαυστικότατα! Τις μοναδικές αυτές γεύσεις απήλαυσε μια παρέα φίλων, χθες Τρίτη (4/11), στο γνωστό Bar Restaurant «Τρυποκάρυδος».

boar trypokaridossafran

krokos

krokos1