Wild boar αριστοτεχνικά μαγειρεμένο και μοναδικό παγωτό με μέλι, καρύδια και Κρόκο Κοζάνης στο Bar Restaurant «Τρυποκάρυδος» στην Κοζάνη
On
5 Νοέ, 2014 In
Φαγητό |
|
No comments
Όταν το εκλεκτικό κρέας του αγριογούρουνου αφήνεται στα χέρια ενός «μαέστρου» της μαγειρικής, όπως ο σεφ του Bar Restaurant «Τρυποκάρυδος» στην Κοζάνη, Θοδωρής Καραθανάσης, τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, όπως αυτό της φωτογραφίας. Αν μάλιστα, μετά το κυρίως γεύμα, ακολουθήσει παγωτό με βασικά συστατικά: μέλι, καρύδια και Κρόκο Κοζανης, τότε τα γαστρονομικά δημιουργήματα είναι πέρα για πέρα απολαυστικότατα! Τις μοναδικές αυτές γεύσεις απήλαυσε μια παρέα φίλων, χθες Τρίτη (4/11), στο γνωστό Bar Restaurant «Τρυποκάρυδος».








