Βραδιά οινοποιίας ΑΪΒΑΛΗ στο Nautical HALL στην Καστοριά, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Το Vinamorato σε συνεργασία με το Nautical HALL – Kastoria, σας προσκαλεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, σε μια βραδιά αφιερωμένη στα κρασιά της οινοποιίας ΑΪΒΑΛΗ από την Νεμέα. Επιλεγμένα κρασιά της οινοποιίας θα συνοδεύσουν ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο από τον chef Κωνσταντίνο Τσόλα.
Μαζί μας θα είναι ο οινοποιός Χρήστος Αϊβαλής, για να παρουσιάσει τα κρασιά του και να μας μιλήσει για τη δουλειά του.

ΜΕΝΟΥ

Πράσινη ανάμικτη σαλάτα με βινεγκρέτ από μέλι και ξύδι βαλσάμικο, ρόδι, καραμελωμένα καρύδια και λαδοτύρι Μυτιλήνης
CHARDONNAY ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΪΒΑΛΗ, τρύγος 2017. Οίνος λευκός ξηρός. Π.Γ.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σούπα βελουτέ από κάστανα και πεκορίνο
CHARDONNAY ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΪΒΑΛΗ, τρύγος 2017. Οίνος λευκός ξηρός. Π.Γ.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ριζότο άγριων μανιταριών
ΝΕΜΕΑ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΪΒΑΛΗ, τρύγος 2016. Οίνος ερυθρός ξηρός από την ποικιλία Αγιωργίτικο Π.Ο.Π. Νεμέα

Chateaubriand (Σατομπριάν) με σάλτσα από καπνιστή πάπρικα και πουρέ με εστραγκόν και ξύσμα lime
LE SANG DE LA PIERRE ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΪΒΑΛΗ, τρύγος 2016. Οίνος ερυθρός ξηρός από την ποικιλία Αγιωργίτικο Π.Ο.Π.Νεμέα

Cheese cake με σως φράουλα και φρέσκα φρούτα του δάσους
ΡΟΖΕ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΪΒΑΛΗ, τρύγος 2017. Οίνος ροζέ ξηρός από την ποικιλία Αγιωργίτικο Π.Γ.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Για τους φίλους του VINAMORATO, έχουμε εξασφαλίσει το νέο, εορταστικό τεύχος του περιοδικού GRAPE wine stories, το οποίο θα διανεμηθεί κατά τη διάρκεια της βραδιάς στους ενδιαφερόμενους.

Τιμή μενού κατ΄άτομο (με τα κρασιά): 33 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων (70 άτομα)

Κρατήσεις: τηλ. 6972 315057 / facebook: vinamorato / e-mail: [email protected]
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Nautical Hall
Βόρεια Παραλία
52 100, Καστοριά



Μάρτιος 2024
ΔΤΤΠΠΣΚ
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« Φεβ   Απρ »