Το Vinamorato παρουσιάζει την Οινοποιία Κόκκινος στο Nautical Hall στην Καστοριά, την Πέμπτη 3/10

Το Vinamorato σε συνεργασία με το Nautical HALL – Kastoria, σας προσκαλεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, σε μια βραδιά αφιερωμένη στα κρασιά της Οινοποιίας ΚΟΚΚΙΝΟΣ (Kokkinos Winery Naoussa) από την Νάουσα. Επιλεγμένα κρασιά του κτήματος θα συνοδεύσουν ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο από τον chef Κωνσταντίνο Βουρλιά.
Μαζί μας θα είναι ο οινοποιός Σταύρος Κόκκινος, για να παρουσιάσει τα κρασιά του κτήματος και να μας μιλήσει για τη δουλειά του.

ΜΕΝΟΥ

Σούπα βελουτέ από μπρόκολο, με σύγκλινο Μάνης σωτέ και λάδι νεροκάρδαμου.
WHITE ROOSTER, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, τρύγος 2018. Οίνος λευκός ξηρός από τις ποικιλίες Ξινόμαυρο και Chardonnay.

Πράσινη σαλάτα εποχής με ντοματίνια, αγγουράκι, σύγκλινο Κρήτης, κάπαρι με κοτσάνι και κρέμα κατσικίσιου τυριού chevre.
PINK ROOSTER, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, τρύγος 2018. Οίνος ροζέ ξηρός από την ποικιλία Ξινόμαυρο.

Ραβιόλι με μαύρη τρούφα σε κονσομέ κρεμμυδιού, με σπεκ και κρέμα γκοργκοτζόλα.
BLACK ROOSTER, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, τρύγος 2013. Οίνος ερυθρός ξηρός από τις ποικιλίες Ξινόμαυρο και Cabernet Sauvignon.

Ψαρονέφρι μπαλοτίνα με πεκορίνο και ημίλιαστα ντοματίνια, γαρνιρισμένο με σαλάτα, baby πατάτες και dressing πράσινης μουστάρδας.
ΝΑΟΥΣΑ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, τρύγος 2015. Οίνος ερυθρός ξηρός από την ποικιλία Ξινόμαυρο. Π.Ο.Π. ΝΑΟΥΣΑ.

Σουφλέ σοκολάτας επάνω σε χώμα λευκής σοκολάτας, με μους πραλίνας και αλμυρά καβουρδισμένα αμύγδαλα.

Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων (70 άτομα)

Κρατήσεις: τηλ. 6972 315057 / facebook: vinamorato / e-mail: [email protected]
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Nautical Hall
Βόρεια Παραλία
52 100, Καστοριά



Απρίλιος 2024
ΔΤΤΠΠΣΚ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« Μαρ   Μάι »