Οι «Ντο Δίεση» στο σύγχρονο καφενέ Κιμωλία στην Κοζάνη, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Οι «Ντο Δίεση» είναι το μουσικό συγκρότημα που απαρτίζεται από την Πένυ Ραμαντάνη (υπήρξε ερμηνεύτρια του συγκροτήματος Όναρ για 17 χρόνια) και τον Δημήτρη Νίτη . Είναι ένα συγκρότημα που έχει αγαπηθεί από το 2015 με το ντεμπούτο τραγούδι του «Να ‘σουν εδώ» που παίχτηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της Ελλάδας .Τον Μάιο του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ από το «Ogdoo Music Group» με τίτλο «Δεν φοβάμαι το αύριο».
Κομμάτια από τον δίσκο αυτό παρουσιάζουν στις παραστάσεις τους και στο ταξίδι των τραγουδιών τους, περνούν κι από τραγούδια αγαπημένα της ελληνικής ποπ ροκ σκηνής , της δισκογραφίας της Πένυς και άλλα βγαλμένα από τις ρίζες και τις μνήμες μας.
Οι Ντο Δίεση δεν έχουν σταματήσει να παίζουν σε όλη τη Ελλάδα και κάθε εμφάνισή τους είναι μια ευκαρία για παρέα, για έντονα συναισθήματα, μια ευκαρία να μοιραστούμε , να σιγοτραγουδήσουμε ή να τραγουδήσουμε δυνατά , όπως θα κάναμε με αγαπημένους φίλους σε στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα.
Παρέα με τις κιθάρες, τους πειραματισμούς στους ήχους, την ζεστή, άμεση φωνή και παρουσία της Πένυς, την μοναδική ενέργεια και πάθος του Δημήτρη, οι Ντο Δίεση δημιουργούν την ατμόσφαιρα για παρέα, καλή διάθεση, ένωση που είναι και η αξία της μουσικής, με εργαλεία τα τραγούδια και τον ήχο τους.
Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου σας περιμένουμε κοντά στις 21.00 να τους απολαύσουμε….
Τηλέφωνο κρατήσεων 24610-22197
Ζήση Γιαχνικα και Δίστρατου γωνία!!Aτζέντα Προσεχών Εκδηλώσεων

Aτζέντα Εκδηλώσεων – Tι events και σε ποια cafe-bar θα γίνουν

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή.